שם המטבח:
כתובת: כפר סבא ,רעננה - כפר סבא ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: דר' אמריקאי,טריפוליטאי,ישראלי,מרוקאי,סיני,עיראקי,ערבי,פרסי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 300
זמן התראה מינימלי: יום אחד
משך הכנה: כ 15 דקות דרגת קושי: קל סוג המתכון:בשרים
חומרים:
הכנה:אופן ההכנה:
מבשלים את התפו"א ומועכים לפירה,
מטגנים בצל, אפשר להוסיף מעט שום למי שאוהב, מל"פ, פפריקה מתוקה, כורכום, כמון, פפריקה חריפה מי שרוצה, חצי כפית א.מרק פטריות/עוף. ומוסיפים את הבשר, ממשיכים לטגן עד שכל הבשר מבושל, כמו לקובה , מוסיפים גם את הפטריות באמצע או בהתחלה איך שאתם אוהבים.
את הבצק עלים מפשירים למצב שתוכלו לעבוד איתו אך שלא ידבק, אני פותחת אותו עם הניילון שלו וחותכת לי את הגדלים שאני צריכה ורק לקראת הסגירה על המילוי מורידה את הניילון.
מערבבים את הבשר עם הפירה, תוסיפי בהתחלה חצי מכמות הבשר עם עשית חצי קילו בשר , כי זה יוצא המון, מקסימום את יכולה להקפיא אחר כך את הבשר, או שתוסיפי לך עוד חצי קילו בצק עלים.
חותכים את הבצק עלים ל 4 אני משטחת אותו לרוחב ואז חותכת, שמים במרכז את המילוי ומקפלים מהצד שלך לצד השני, כמו גל, עם היידים מהדקים, את הפינות גם מהדקים ומעגלים כלפי מטה.
מורחים ביצה ושומשום, אופים בחום של 200 מעלות כ 15-20 דקות. תראי לפי הצבע.
ניתן להוסיף צנוברים/פטריות/זיתים ירוקים/שחורים/ תירס, גמבה, ממש נחמד וטעים.
להגשה להכין רוטב פטריות ביתי וזהו.