שם המטבח:
כתובת: כפר סבא ,רעננה - כפר סבא ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: דר' אמריקאי,טריפוליטאי,ישראלי,מרוקאי,סיני,עיראקי,ערבי,פרסי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 300
זמן התראה מינימלי: יום אחד
משך הכנה: 15 דקות דרגת קושי: קל סוג המתכון:מאפים
חומרים:
הכנה:מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את הפטריות, בקערה אחרת מערבבים את כל המצרכים מוסיפים את החומרים מהמחבת מערבבים הכל, יוצקים לתבנית 26 או תבנית מרובעת
אופים בחום 180 כ - 30-40דקות בודקים עם קיסם ובתאבון
הערות:הקונפלור והפיצפוצי אורז נועדו לתת נפח היות ואין בפטידה קמח בכלל לכן זה טוב גם לחולי צליאק.....