שם המטבח:
כתובת: כפר סבא ,רעננה - כפר סבא ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: דר' אמריקאי,טריפוליטאי,ישראלי,מרוקאי,סיני,עיראקי,ערבי,פרסי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 300
זמן התראה מינימלי: יום אחד
משך הכנה: כ 30 דקות דרגת קושי: קל סוג המתכון:עופות
חומרים:
הכנה:אופן ההכנה :
מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה ומעבירים לקערה עם שאר החומרים , מערבבים היטב ומשהים כ 30 דקות עד שעה
מרתיחים סיר עם כפית א.מרק עוף , צרים כדורים קטנים ומניחים בסיר מבשלים כ 5 דקות עד שהכדורים צפים. מוציאים לקערה ולא שופכים את המים
בסיר נמוך ממיסים את המרגרינה מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את היין, מי הבישול וא.המרק מביאים לרתיחה ומכניסים את כדורי הבשר, מבשלים כ 20-30 דקות ומגישים לצד אורז לבן
המתכון במקור של שולה מודן/מתוך בישולה