שם המטבח:
כתובת: כפר סבא ,רעננה - כפר סבא ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: דר' אמריקאי,טריפוליטאי,ישראלי,מרוקאי,סיני,עיראקי,ערבי,פרסי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 300
זמן התראה מינימלי: יום אחד
משך הכנה: 5 דקות +טיגון דרגת קושי: קל סוג המתכון:דגים ופירות ים
חומרים:
הכנה:שמים בקערה ככוס וחצי קמח ומערבבים בה כף מרק עוף
בקערה נפרדת שוברים 5 ביצים ,ומוסיפים כף מרק עוף
את הדגים לאחר שהפשירו משרים כ 10 דקות עם מים ולימון לא יותר שימו לב, שוטפים היטב.
מחממים מחבת עם שמן עמוק ,
את הדגים טובלים בבלילת הקמח ואחר כך בביצה, ומיד למחבת, להפוך בזהירות.
נהדר להגשה עם פסטה/פתיתים או אפילו בסנדוויץ.........
בתאבון