שם המטבח:
כתובת: בן צבי 18 קרית חיים ,קריות ,צפון
סוגי מטבח: יווני,ישראלי,מרוקאי,סיני,רומני,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 5
זמן התראה מינימלי: יום אחד
משך הכנה: שעה דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:בשרים
חומרים:
הכנה:מרטיחים את הבשר פעמים שופחים את המים המלוחלחים חותחים את הבצל מטגנים עד להזהבה שמים את השום הבשר חצי קופסה רסק עגבניות והפטריות מתבלים אותו מחסים במים בסיר לחץ לשעה משחררים את הלחץ מיתחת למים שהבשר קר חותחים אותו או מבקשים לפני הבישול מי הקצב שיחוך לך
הערות:אפשר להגיש לשולחן עם תוספת של פירה אורז