שם המטבח:
כתובת: בן צבי 18 קרית חיים ,קריות ,צפון
סוגי מטבח: יווני,ישראלי,מרוקאי,סיני,רומני,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 5
זמן התראה מינימלי: יום אחד
משך הכנה: חצי שעה דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:בשרים
חומרים:
הכנה:מחניסים ללילה אחד למקפי את הכרוב למוחורת מוצים שופחים אלב מיים חוטחים מקציצים את הבצל מטגנים לבהיר קוצצים את השמיר פטרוזיליה מטגנים שוטפים את הכוס אורז שמים אותו על הבשר את כל מה שטיגנת לשפוך על בשר וגם להושיף ביצים לערביב למלות לסגור לשים בסיר גדול לשים חצי קופסה רסק מלח פלפל אפשר במקום מחל אבקת מרק עוף לחסות במיים להרטיח להוריד לאש נמוכה לבשל כה חצי שעה
הערות:יש אפשרות לשים בתנור לפני ההגשה בתבני אחד פעמית