שם המטבח:
כתובת: נתניה ,נתניה והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: מטבח כללי,אמריקאי,צרפתי
מספר מנות מקסימלי: 0
זמן התראה מינימלי:
משך הכנה: 30 דקות דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה:1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח, התבלינים, שיבולת השועל ואגוזי המלך.
3. מתקינים במיקסר את וו הגיטרה. שמים בקערת המיקסר את החמאה, הסוכר החום והסוכר הלבן, ומקציפים עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
4. ממשיכים בהקצפה ומוסיפים, לפי הסדר, את הביצה, סירופ המייפל ותמצית הווניל.
5. ממשיכים להקציף, ומוסיפים בהדרגה את תערובת החומרים היבשים. ממשיכים בהקצפה רק עד שהחומרים נטמעים התערובת.
6. מקפלים את החמוציות המיובשות לתוך התערובת באמצעות מרית.
7. באמצעות שתי כפות מניחים בתבנית ערימות קטנות מהבצק (שומרים על רווח של כ-7 ס"מ בין העוגיות).
8. מרטיבים את קצות האצבעות ומשטחים מעט את ערימות הבצק.
9. אופים 10-8 דקות, עד שפני העוגיות מקבלים גוון זהוב.