שם המטבח:
כתובת: נתניה ,נתניה והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: מטבח כללי,אמריקאי,צרפתי
מספר מנות מקסימלי: 0
זמן התראה מינימלי:
משך הכנה: דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה:הוראות הכנה של הקאפקייקס: *מחממים תנור לחום של 175 מעלות. *משמנים את השקעים של תבנית מאפינס ומרפדים את השקעים בגביעי נייר משומנים. 1.מערבבים יחד את הקמח,הסוכר,אבקת האפייה,הסודה והמלח. 2.בקערה נפרדת מערבבים יחד את החמאה,מחית הבננות,הביצים ותמצית הווניל. 3.מוסיפים לבלילת החומרים ה"רטובים" את תערובת החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה(חשוב מאוד להימנע מעירבוב יתר של הבלילה,על מנת,שהקאפקייקס לא יצאו יבשים). 4.ממלאים את השקעים של תבנית המאפינס עד 3/4 מגובהם עם בלילת הקאפקייקס. 5.אופים 25-30 דקות(בודקים בעזרת החדרת קיסם למרכז הקאפקייק:כשהקיסם יוצא נקי-הקאפקייקס מוכנים). 6.אחרי שמוציאים את התבנית מהתנור,מניחים אותה על גבי רשת צינון ומקררים מספר דקות,לפני שמוציאים את הקאפקייקס מהתבנית. הוראות הכנה של הקרם: *הקאפקייקס צריכים להיות קרים לגמרי כשמזלפים עליהם את הקרם. 1.מקציפים במיקסר(וו ה"גיטרה") את כל חומרי הקרם,במשך כ-3 דקות,עד לקבלת קרם אחיד וחלק. 2.ממלאים את הקרם לתוך שקית זילוף ומזלפים את הקרם על הקאפקייקס.סרטון הדגמה לזילוף הקרם כמו בתמונה:http://www.youtube.com/watch?v=cya01HbqguU&feature=grec_index