שם המטבח:
כתובת: נתניה ,נתניה והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: מטבח כללי,אמריקאי,צרפתי
מספר מנות מקסימלי: 0
זמן התראה מינימלי:
משך הכנה: דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה:
הוראות להכנת הקלתית:
1.שמים בקערת מעבד המזון את הקמח,אבקת הסוכר והמלח ומפעילים את המעבד לכמה שניות,בשביל לערבב את החומרים.
2.מוסיפים את קוביות החמאה ומעבדים בפולסים קצרים עד שמתקבל בצק אחיד.
3.משמנים תבנית עוגה קפיצית בקוטר של 24 ס"מ,מרפדים את התחתית והדפנות בבצק,מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כשעה.
הוראות להכנת המלית:
1.בקערה של מעבד המזון מעבדים את גבינת השמנת עד שהיא נהיית חלקה.
2.מוסיפים את הסוכר.
3.מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומעבדים עד שמתקבלת בלילה אחידה(חשוב לא לעבד יותר מדי,בשביל לא ליצור הרבה בועות אוויר במלית,ובכך לפגוע במרקמה הקרמי).
4.שופכים את המלית על קלתית הבצק המקוררת ומחזירים למקרר לעוד כחצי שעה.
סיום הכנת הטארט:
*מחממים את התנור לחום של 230 מעלות.
1.מערבבים את התפוחים עם הסוכר והקינמון ומפזרים אותם באופן אחיד על גבי המלית.מפזרים מעל את השקדים הפרוסים.
2.אופים את הטארט 10 דקות,ולאחר מכן,מנמיכים את חום התנור ל-200 מעלות ואופים עוד 25-30 דקות נוספות,עד שהבצק נהיה שחום והתפוחים מתרככים.
3.מקררים את הטארט לחלוטין ומפזרים מלמעלה מעט אבקת סוכר.