שם המטבח:
כתובת: נתניה ,נתניה והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: מטבח כללי,אמריקאי,צרפתי
מספר מנות מקסימלי: 0
זמן התראה מינימלי:
משך הכנה: דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה:
הקאפקייקס
1. מחממים את התנור ל-175 מעלות. משמנים את השקעים של תבנית מאפינס ומרפדים את השקעים בגביעי נייר משומנים.
2. מערבבים בקערה את הקמח, הסודה לשתייה והמלח.
3. מתקינים במיקסר את וו הגיטרה. שמים בקערת המיקסר את הסוכר, החמאה וגרידת הלימון, ומקציפים כ-2 דקות - עד שמתקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
4. ממשיכים להקציף ומוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מוסיפים גם את מיץ הלימון.
5. ממשיכים להקציף, ומוסיפים בהדרגה ולסירוגין את תערובת הקמח והרוויון - מתחילים ומסיימים עם הקמח. חשוב מאוד להימנע מערבוב יתר של הבלילה, כדי שהקאפקייקס לא ייצאו יבשים.
6. ממלאים את שקעי התבנית בבלילה עד ל-3/4 מגובהם. מוסיפים לכל שקע כפית ריבת פטל.
7. אופים כ-15 דקות, עד שקיסם המוחדר למרכז הקאפקייקס יוצא יבש.
8. מניחים את התבנית על רשת ומניחים לה להצטנן כמה דקות לפני שמוציאים את הקאפקייקס.
קרם הפטל
1. אם בריבת הפטל יש גרעינים, מעבירים אותה במסננת דקה.
2. מקציפים את החמאה, המלח ותמצית הווניל במיקסר עם וו הגיטרה, עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
3. מנפים לקערה את אבקת הסוכר וממשיכים להקציף במהירות בינונית עוד כ-2 דקות.
4. מוסיפים את ריבת הפטל וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם אחיד.
5. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר כוכב. מזלפים את הקרם על הקאפקייקס (חשוב שהם כבר יהיו בטמפרטורת החדר בשלב זה). את טכניקת הזילוף תוכלו לראות בסרטון הזה.