שם המטבח:
כתובת: נתניה ,נתניה והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: מטבח כללי,אמריקאי,צרפתי
מספר מנות מקסימלי: 0
זמן התראה מינימלי:
משך הכנה: דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה:
1.שמים בסיר בינוני את המים,החמאה והמלח ומביאים לרתיחה על גבי להבה בינונית.
2.ברגע שהתערובת רותחת,מוסיפים פנימה את כל כמות הקמח בבת אחת ומערבבים נמרצות בעזרת כף עץ או מרית סיליקון,עד שמתקבל מעין כדור בצק חלק,שנפרד מדפנות הסיר.משאירים את הסיר על האש עוד כדקה-דקה וחצי,תוך כדי עירבוב נמרץ של הבצק.ברגע שרואים שהבצק מתחיל להידבק לתחתית הסיר,מורידים מיד מהאש.
3.מעבירים את הבצק לקערה של מיקסר חשמלי (וו ה"גיטרה") ומערבבים כ-2 דקות,עד שהבצק מתקרר מעט.
4.מעלים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הביצים אחת-אחת,כאשר יש לחכות עד שהביצה הראשונה נטמעת לגמרי,לפני שמוסיפים את הביצה השנייה.
5.שמים על גבי מגש דף נייר אפייה,מעבירים את הבצק לשקית זילוף (אליה מחובר צנטר כוכב) ומזלפים על גבי נייר האפייה עיגולים בקוטר של כ-7 ס"מ.
6.מכניסים את המגש עם עיגולי הבצק למקפיא למשך 25-20 דקות.
7.מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את ה"דונאטס" כ-2-3 דקות מכל צד,עד שהם מקבלים גוון חום-זהוב.
8.מניחים את ה"דונאטס" המוכנים על גבי צלחת עם נייר סופג.
9.מערבבים את כל חומרי הזיגוג ביחד,עד שמתקבל זיגוג חלק ואחיד.
10.טובלים צד אחד של ה"דונאטס" בזיגוג,מפזרים מעל את שבבי הקוקוס ו-BON APPETIT!