שם המטבח:
כתובת: כפר יחזקאל ,עמק יזרעאל ,צפון
סוגי מטבח: איטלקי,יווני,ישראלי,מרוקאי,סיני,ספרדי,ערבי,תאילנדי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 25
זמן התראה מינימלי: יום אחד
משך הכנה: 5 דק דרגת קושי: קל סוג המתכון:מאפים
חומרים:
הכנה:1. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. ויוצרים באמצע גומה.
2. טורפים בקערה אחרת את הביצים,שמן וחלב או שמנת.
3. יוצקים אל הגומה בחומרים היבשים את הנוזלים. ומערבבים קצרות רק עד לאיחוד החומרים.
4. יוצקים כף וקצת מהבלילה לתבנית מאפינס (3/4 גובה) ואופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל190 מעלות.
5. המאפינס מוכנים שנועצים קיסם במרכז אחד מהם והקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים עליו, מוציאים להתקררות מחוץ לתנור.
הערות:• להוסיף לבלילה אחת מהאופציות הבאות או שילוב של כמה מהם: שוקולד צ'יפס, פקאנים, פירות יבשים, אגוזים.
• מאפינס תותים-במקום החלב לשים 2 גביעים של יוגורט תותים ולהוסיף חתיכות תותים.
• על אותו משקל מאפינס פטל/אפרסק/אננס כל יוגורט שהמציאו...אפשר גם עם שמנת חמוצה.
• מאפינס טופי-מגלגלים חצי סוכריות טופי לכדור קטן ומשקיעים באמצע כל מאפינס.
• מאפינס שוקולד- משקיעים באמצע של כל מאפינס קובית שוקולד.