שם המטבח:
כתובת: כפר יחזקאל ,עמק יזרעאל ,צפון
סוגי מטבח: איטלקי,יווני,ישראלי,מרוקאי,סיני,ספרדי,ערבי,תאילנדי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 25
זמן התראה מינימלי: יום אחד
משך הכנה: שעה-כולל בישול ואפייה דרגת קושי: קל סוג המתכון:מאפים
חומרים:
הכנה:1. מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עד לריכוך.
2. בינתיים מכינים את הבשר-מאדים ביחד במחבת גדולה שאפשר להכניס לתנור- בצל,גזר וסלרי למשך 5 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי פירורו עם מזלג עד שנעשה אפרפר. מוסיפים שום,עלי דפנה, רסק עגבניות,בירה ותבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. עד שהרוטב מצטמצם.
3. מסננים את המים מתפו"א,מחזירים את תפו"א לסיר ומיבשים אותם על האש. ממש דקה,לא יותר. מוסיפים את החמאה ומועכים את תפו"א לפירה מוסיפים את רוטב הברביקיו.
4. במחבת שבה הכנתם את הבשר,משטחים את הבשר לשכבה אחידה פחות או יותר ומעליו משטחים את הפירה. אם רוצים להשקיע אפשר ליצור דוגמאת שתי וערב עם מזלג על הפירה.
5. מכניסים לתנור חם- ב180 מעלות למשך כחצי שעה,עד שהפאי זהוב וריחני.
6. מגישים עם סלט טרי ליד.