בעלי מטבחים

  בבית של רונן

שם המטבח:

בבית של רונן

כתובת: כפר יחזקאל   ,עמק יזרעאל   ,צפון


על המטבח שלי:

מטבח ביתי עשיר ומגוון. טעמים של אהבה שממלאים את הבטן בחום ונחמה. עיקריות,תוספות,סלטים,מרקים ומאפים הם רק הכותרת היבשה למטעמים הרבים שאוכל לבשל לכם בשמחה ואהבה. ניתן להזמין מאזור עפולה,בית שאן והסביבה.

סוגי מטבח: איטלקי,יווני,ישראלי,מרוקאי,סיני,ספרדי,ערבי,תאילנדי,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 25

זמן התראה מינימלי: יום אחד

מתכונים

פאי רועים

פאי רועים

משך הכנה: שעה-כולל בישול ואפייה    דרגת קושי: קל סוג המתכון:מאפים


חומרים:

6 תפוחי אדמה, קלופים ופרוסים.
מעט חלב-לא הכרחי
50 גרם חמאה או שמן זית או מרגרינה.
2 כפות רוטב ברביקיו (מומלץ)
בצל קצוץ
2 מקלות סלרי קצוצים
גזר קצוץ
500 גרם בשר בקר טחון
4 שיני שום כתושות
2 עלי דפנה
קופסא קטנה של רסק עגבניות
בקבוק בירה קטן 330מ"ל
מעט פלפל צ'ילי גרוס/ כמה טיפות טבסקו/פפריקה חריפה
מלח ופלפל שחור.


הכנה:1. מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עד לריכוך.
2. בינתיים מכינים את הבשר-מאדים ביחד במחבת גדולה שאפשר להכניס לתנור- בצל,גזר וסלרי למשך 5 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי פירורו עם מזלג עד שנעשה אפרפר. מוסיפים שום,עלי דפנה, רסק עגבניות,בירה ותבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. עד שהרוטב מצטמצם.
3. מסננים את המים מתפו"א,מחזירים את תפו"א לסיר ומיבשים אותם על האש. ממש דקה,לא יותר. מוסיפים את החמאה ומועכים את תפו"א לפירה מוסיפים את רוטב הברביקיו.
4. במחבת שבה הכנתם את הבשר,משטחים את הבשר לשכבה אחידה פחות או יותר ומעליו משטחים את הפירה. אם רוצים להשקיע אפשר ליצור דוגמאת שתי וערב עם מזלג על הפירה.
5. מכניסים לתנור חם- ב180 מעלות למשך כחצי שעה,עד שהפאי זהוב וריחני.
6. מגישים עם סלט טרי ליד.


תגובות