שם המטבח:
כתובת: כפר יחזקאל ,עמק יזרעאל ,צפון
סוגי מטבח: איטלקי,יווני,ישראלי,מרוקאי,סיני,ספרדי,ערבי,תאילנדי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 25
זמן התראה מינימלי: יום אחד
משך הכנה: כשלוש שעות כולל זמן בישול דרגת קושי: קל סוג המתכון:מרקים
חומרים:
הכנה:שוטפים את חלקי העוף, מניחים בסיר וממלאים במים. מביאים לרתיחה. מסננים ושומרים את המים.
שוטפים את הסיר ושמים בתחתיתו מחצית מצרור השמיר, מחצית מצרור הפטרוזיליה ומחצית מצרור הסלרי. עליהם מניחים את העוף שהורתח ואת שאר הירקות: הבצלים,הגזרים,שורש הסלרי, הכרישה, הקישואים והדלעת. מוסיפים גם את התבלינים: עלי דפנה, גרגירי פלפל שחור וכף מלח. מכסים את הכל במים.
מביאים לרתיחה. ואח"כ מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי-שעתיים. לקראת סיום הבישול מוסיפים את המחצית השנייה של צרור השמיר,הפטרוזיליה והסלרי. אמא שלי מוסיפה בשלב זה גם גזר מגורר. עוד רבע שעה ויש לכם מרק חם וטוב.
כטבעם של מרקים,גם המרק הזה טעים יותר אחרי לילה במקרר.