שם המטבח:
כתובת: כפר יחזקאל ,עמק יזרעאל ,צפון
סוגי מטבח: איטלקי,יווני,ישראלי,מרוקאי,סיני,ספרדי,ערבי,תאילנדי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 25
זמן התראה מינימלי: יום אחד
משך הכנה: כשעתיים-כולל זמני בישול דרגת קושי: קל סוג המתכון:מרקים
חומרים:
הכנה:מאדים יחד עם בסיר משומן במעט שמן זית את הכרישה, הבצל, הגזר והסלרי.
מוסיפים לסיר מלח, פלפל, פטרוזיליה, עלי דפנה ו-8 כוסות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה.
מוסיפים תפו"א, תרד, עגבניות וקישוא מבשלים יחד עוד חצי שעה.לבדוק שתפו"א התרכך. טועמים ומשפרים תיבול אם צריך.
מוסיפים שעועית לבנה ופסטה ומבשלים יחד עוד 10 דקות עד שהפסטה מוכנה.
מגישים עם פרמזן או פסטו -מומלץ.
הערות:1. להשתמש בירקות טריים ויפים.
2. לחתוך את הירקות לחתיכות אחידות וקטנות.
3. תיבול- אני אוהבת להרגיש את טעם הירקות לכן התיבול עדין ורך באמצעות מלח,פלפל שחור גרוס טרי והמון עשבי תיבול.
4. בישול- אני אוהבת לאכול את המרק שלי,כלומר להרגיש את הירקות שאני נוגסת בהם ולא להרגיש ירקות "סמרטוטים" שבושלו יותר מדי זמן.
5. אני לא משתמשת באבקות מרק, כי ככה אנחנו אוהבים. מי שהטעם של אבקת המרק חסר לו יכול להוסיף לטעמו.