שם המטבח:
כתובת: ,נתניה והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: איטלקי,יפני,ישראלי,צרפתי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 100
זמן התראה מינימלי: שבוע
משך הכנה: 4 שעות דרגת קושי: קל סוג המתכון:תבשילים
חומרים:
הכנה: מקמיחים את קוביות הבשר ומנערים משאריות מחממים סיר כבד את שמן הזית ומשחימים קלות, מוסיפים את הבצל והשום מסירים את המשקעים הנוצרו בתחתית הסיר
מוסיפים את המלח והפלפל הגרוס ורסק העגבניות
יוצקים לסיר את היין ומביאים לרתיחה מוסיפים את התימין ועלי הדפנה ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך הבשר
הערות:
http://www.tavshil.co.il/stylekitchen
נייד : 0522807571
מייל : style.kitchen1@gmail.com