בעלי מטבחים

  style.kitchen

שם המטבח:

style.kitchen

כתובת:   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

במטבח שלנו אנו משתמשים בחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. הודגש זמן, מחשבה והמון אהבה לבניית המנות שאנו מציעים על מנת שאתם תוכלו להנות מחוויה קולינארית מסחררת חושים וטעמים. אנו במטבח מגישים לכם פתרונות קולינאריים המתאימים לכל גיל ולכל סביבה פעיליות המטבח שלנו בין היתר : אירועים למגזר הפרטי ולחברות. מסיבות הפתעה,ארוחות רומנטיות, מסיבות קוקטיילים, מופעי בישול, הרצאות קולינאריות, קייטרינג,מסיבות ימי הולדת,עגלות קינוחים, שף פרטי לכל מקום, סושי. ובנוסף ניתן לבנות תפריט (ביתי) לאירוע / ארוחה של בית בהזמנה אישית ברמה הקולינארית הגבוה ביותר כמו כן ארוחות עיסקיות לחברות, אירועי ברביקיו אסדו ארגנטינאי ועוד. על עצמי שמי ויכמן זיו, בוגר ביה"ס לאומנות הבישול, מעל 15 שנות ניסיון בתחום הקולינארי בארץ ובחו"ל. בואו להשתתף בחוויה קולינארית המשאירה טעם של עוד.

סוגי מטבח: איטלקי,יפני,ישראלי,צרפתי,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 100

זמן התראה מינימלי: שבוע

מתכונים

עיקריות : ביף בורגיניון קלאסי

עיקריות : ביף בורגיניון קלאסי

משך הכנה: 4 שעות    דרגת קושי: קל סוג המתכון:תבשילים


חומרים:

ל- 6 מנות
החומרים :
1.5 ק"ג בשר שפונדרה,חתוך לקוביות עבות
1/2 כוס קמח
1/2 כוס שמן זית
3 בצלים
4 שיני שום
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות רסק עגבניות
1 ענף תימין
3 עלי דפנה
1/2 בקבוק יין אדום משובח
1 כף פטרוזילה לעיטור







הכנה: מקמיחים את קוביות הבשר ומנערים משאריות מחממים סיר כבד את שמן הזית ומשחימים קלות, מוסיפים את הבצל והשום מסירים את המשקעים הנוצרו בתחתית הסיר
מוסיפים את המלח והפלפל הגרוס ורסק העגבניות
יוצקים לסיר את היין ומביאים לרתיחה מוסיפים את התימין ועלי הדפנה ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך הבשר



הערות:
http://www.tavshil.co.il/stylekitchen
נייד : 0522807571
מייל : style.kitchen1@gmail.com


תגובות