שם המטבח:
כתובת: ,נתניה והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: איטלקי,יפני,ישראלי,צרפתי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 100
זמן התראה מינימלי: שבוע
משך הכנה: 60 דקות דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה: 1. להכנת הקתלית :
מחממים תנור לחום בינוני ( 180 צ. ) מערבבים בקערה את כלך חומרי הקתלית ומהדקים היטב אל תחתחת התבנית. אופים כ- 10 דקות.
2. להכנת המלית :
שמים בסיר קטן את השוקולד ורבע כוס מהשמנת, וממיסים על סיר כפול ( בנמרי )
מצננים, שמים בקערת מערבל את השמנת שנותרה, הגבינה, הסוכר, הביצים והקמח ומקציפים לתערובת אחידה וחלקה.
3. מוסיפים את השוקולד המומס והפטל ומערבבים קלות, יוצקים לתבנית ואופים כ- 50 דקות עד שקיסם עץ שננעץ במרכז העוגה יבש.
4. להכנת הציפוי :
מערבבים את השמנת עם הסוכר, שמים את התבנית העוגה בתבנית גדולה יותר ( כדי שהנוזל לא ייזל החוצה )ומורחים את הציפוי על העוגה.
מחזירים את שתי התבניות לתנור המכובה ומצננים את העוגה בתוכו.
5. מעטרים בתלתלי שוקולד ומגישים
הערות: לפרטים נוספים ניתן לקבל בפורום האתר שלי
style kitchen
style.kitchen1@gmail.com
זיו ויכמן
0522807571