שם המטבח:
כתובת: ,נתניה והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: איטלקי,יפני,ישראלי,צרפתי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 100
זמן התראה מינימלי: שבוע
משך הכנה: 20 דקות דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה:משמנים ארבע שכבות של עלי פילו בחמאה.
מפזרים סוכר. מניחים שכבה על גבי שכבה. מניחים במרכז תאנה.
סוגרים פינות הפוכות.
בוזקים
אופים בתנור כ - 8 דקות על 160 מעלות.
להכנת הרוטב - מרתיחים שמנת , מטריפים חלמונים וסוכר.
מוסיפים מעט מן השמנת לשם השוואת נוזלים, מערבבים ומוסיפים את כל התערובת לשמנת.
ממשיכים לבשל ומערבבים תוך כדי בישול. כשמתחיל לרתוך שוב מוציאים מן האש.
מוסיפים את התערובת לסרוגין לשוקולד המומס תוך כדי בחישה. כשנוצרת תערובת אחידה מצננים.
להכנת רוטב הדבש - טורפים היטב שמנת ודבש עד לקבלת מרקם אחיד.
בצלחת הגשה מניחים את פילו התאנים במרכז הצלחת.
מסדרים ליד כדור מרוטב השוקולד וכדור מרוטב הדבש.
מקשטים בפירות יער ונענע.
הערות:תהנו זיו
ביקורות ניתן לקבל באתר שלי
stylekitchenav