שם המטבח:
כתובת: ,נתניה והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: איטלקי,יפני,ישראלי,צרפתי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 100
זמן התראה מינימלי: שבוע
משך הכנה: 20 דקות דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה:הכנת הסירופ :
מחממים בסיר את הסוכר והמים, עד שהסוכר נמס לגמרי ומתקבל סירופ.
מצננים ומוסיפים את מיי הורדים רק עד שהם מורגשים בטעימה ( בריכוז גבוה מדי, תמצית הוורדים מרה )
אפשר להוסיף צבע מאכל אדום
לשמור במקרר.
להכנת הטפיוקה :
שמים את הטפיוקה, הסוכר, חלב הקוקוס, והמים ומביאים לסף רתיחה. מבשלים על להבה נמוכה מאד תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שפניני הטפיוקה מתרככות אך עדיין שומרות על מרקם נגיס ( 10 דקות ) מסירים מהאש.
להגשה :
מחלקים את הפירות לכוסות ומוזגים מעליהם את הטפיוקה המבושלת.
מגישים קר / חם / פושר עם 2-3 כפות סירופ ומעט פיסטוקים קצוצים.
הערות:גרגירי טפיוקה, חלב קוקוס ופירות יער הופכות את מנת הרחוב הפשוטה לקינוח מהודר
חייבים לנסות משהו חדש ולא מוכר כל כך לחיך הישראלי.
בתאבון.