שם המטבח:
כתובת: ,רעננה - כפר סבא ,השרון והסביבה
מספר מנות מקסימלי: 20
זמן התראה מינימלי: יומיים
משך הכנה: כשעה וחצי דרגת קושי: קל סוג המתכון:מאפים
חומרים:
הכנה:פורסים את תפוחי האדמה המבושלים ואת הביצים הקשות. מורחים בחמאה כלי מרובע חסין אש. מניחים שכבת תפוחי אדמה, ממליחים ומפלפלים, מטפטפים מעט חמאה מומסת ומניחים שכבת ביצים קשות ועליה פרוסות נקניק. יוצקים מעט שמנת וממשיכים בעוד שכבת תפוחי אדמה, לפי הסדר הקודם. מסיימים בתפוחי אדמה ויוצקים שמנת. אופים בתנור בחום בינוני כשעה, עד שזה מזהיב.
הערות:מאכל הונגרי מפורסם, אם כי יש האומרים שמוצאו מהמטבח היהודי דווקא. אז אולי ההונגרים הוסיפו את הנקניק לשמנת ולחמאה. תינוקות שנשבו...