שם המטבח:
כתובת: ,רעננה - כפר סבא ,השרון והסביבה
מספר מנות מקסימלי: 20
זמן התראה מינימלי: יומיים
משך הכנה: 30 דקות. (+30 דקות המלחה של הכרוב) דרגת קושי: קל סוג המתכון:פסטות
חומרים:
הכנה:מרסקים כרוב בפומפיה או בדיסקית ירקות של מעבד מזון. ממליחים ומשהים כחצי שעה. סוחטים את הכרוב ומאדים על אש נמוכה, במחבת עם חמאה או שומן אחר שבחרתם. כשהכרוב רך וצבעו זהוב - חום בהיר, מפלפלים היטב. תוך כדי אידוי הכרוב, מבשלים פסטה במי מלח, מסננים היטב ומוסיפים למחבת עם הכרוב החם. מערבבים היטב ומגישים.
הערות:כשהייתי ילדה, היה חבר של המשפחה מגיע אלינו בכל פעם שהרגיש (בדרך מיסטית לחלוטין) שאמא מכינה את הקאפוסטש לשקה. היה אוכל תמיד שתי צלחות גדושות ורק אחרי זה היה שואל מה נשמע. מאידך, רעיתו (שלא הייתה ממוצא הונגרי צריך לציין), אמרה לאמא כאשר זו הציעה לה לטעום, שרק הונגרי (וכאן הוסיפה תאור שאני לא אעלה על הכתב) מסוגל לאכול דבר כזה. אמא נעלבה קשות כמובן, למרות שלא היא המציאה את המאכל. אז אתם תחליטו....