שם המטבח:
כתובת: ,רעננה - כפר סבא ,השרון והסביבה
מספר מנות מקסימלי: 20
זמן התראה מינימלי: יומיים
משך הכנה: כשעה + דרגת קושי: קל סוג המתכון:תבשילים
חומרים:
הכנה:
מטגנים את חלקי העוף כמה דקות בשמן החם.
מוציאים לכלי.
מטגנים את הבצל הקצוץ ואת הפלפל החתוך לרצועות עד שמעט מתרככים.
מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים פפריקה בכמות נדיבה עד קבלת צבע אדום עז (חשוב להסיר מהאש לפני הוספת הפפריקה).
מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים גם מעט רסק עגבניות, מים או ציר עד כיסוי העוף.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש רגועה עד שהעוף מתרכך.
הערות:לעצלנים מותר להתחיל מטיגון הבצל והפלפל, להוסיף את התבלינים והציר וכשהכל רותח, להוסיף את העוף ולבשל. הבדל בטעם כמעט לא יורגש. צריך רק להסתדר עם רגשי האשמה. בכל מקרה, מגישים עם נוקדלי. מתכון מצורף.