בעלי מטבחים

  המטבח הרומני (במבטא הונגרי) של סידי

שם המטבח:

המטבח הרומני (במבטא הונגרי) של סידי

כתובת:   ,רעננה - כפר סבא   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

מטבח רומני והונגרי. תבשילים עשירים ומנחמים בחורף. מטעמים קלים ופשוטים, מאגן הים תיכון, בקיץ. הכל מתובל בעשבי תיבול שצומחים בגינתי. המנות מוכנות לפי הזמנתכם, בהתראה של 48 שעות מראש. יש אפשרות למשלוח באזור השרון, או איסוף עצמי, לפי בחירה. יש גם אפשרות להזמין תפריט מגוון וגמיש לשבוע שלם מראש.

מספר מנות מקסימלי: 20

זמן התראה מינימלי: יומיים

מתכונים

פפריקש צ´ירקה (פפריקש עוף)

פפריקש צ´ירקה (פפריקש עוף)

משך הכנה: כשעה +    דרגת קושי: קל סוג המתכון:תבשילים


חומרים:

חלקי עוף (רצוי גם קורקבנים ולבבות).
בצל, פלפל אדום או ירוק.
שמן לטיגון.
פפריקה מתוקה.
מעט רסק עגבניות. מלח, פלפל. מים או ציר עוף.


הכנה:
מטגנים את חלקי העוף כמה דקות בשמן החם.
מוציאים לכלי.
מטגנים את הבצל הקצוץ ואת הפלפל החתוך לרצועות עד שמעט מתרככים.
מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים פפריקה בכמות נדיבה עד קבלת צבע אדום עז (חשוב להסיר מהאש לפני הוספת הפפריקה).
מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים גם מעט רסק עגבניות, מים או ציר עד כיסוי העוף.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש רגועה עד שהעוף מתרכך.


הערות:לעצלנים מותר להתחיל מטיגון הבצל והפלפל, להוסיף את התבלינים והציר וכשהכל רותח, להוסיף את העוף ולבשל. הבדל בטעם כמעט לא יורגש. צריך רק להסתדר עם רגשי האשמה. בכל מקרה, מגישים עם נוקדלי. מתכון מצורף.

תגובות