שם המטבח:
כתובת: ,רעננה - כפר סבא ,השרון והסביבה
מספר מנות מקסימלי: 20
זמן התראה מינימלי: יומיים
עלי כרוב כבוש בכבישה ביתית, ממולאים בשר, בצל מטוגן ואורז, מבושלים ברוטב על בסיס עגבניות.
מחיר:
30
גודל:
2 יחידות גדולות או 3 בינוניות
מרק הדגל הרומני, שלל ירקות, כדורוני בשר ואורז (פרישוארה), עם ניחוח ליאושטיין. ואפשר צ'ורבה מקרפיון.
מחיר:
25
שוק טלה שלם צלוי, במלוי בשר טלה טחון, קוסקוס ועשבי תיבול
מחיר:
250
גודל:
שוק שלם בגודל בינוני
כרוב שלם, עליו מופשלים אחד אחד, עד שמגיעים לליבו. אז ממלאים אותו תוכן חדש: תערובת מתובלת של בשר קצוץ, אורז וצנובר. מכסים חזרה בעלים, ומבשלים בישול איטי וארוך.
מחיר:
160
גודל:
ראש כרוב גדול
חצילים, בצל, פלפלים ועלי מנגולד. ממולאים בבשר ואורז, או קוסוקס, כולם ביחד, על מצע של כרישה, בישול איטי בסיר כבד.
מחיר:
15
גודל:
2 יחידות
פרוסות לשון מבושלות ברוטב עגבניות סמיך ומתובל. אפשר עם צלפים, ואפשר עם זיתים
מחיר:
140
גודל:
4 מנות
כבש, בצל, פלפלים, צנובר ותבלינים, בצלייה איטית וארוכה עד שהבשר מתרכך והנוזלים מסמיכים לרוטב עשיר.
מחיר:
180
גודל:
5-4 מנות
פרוסות חציל שעברו צליה קלה עוטפות תערובת של בשר טלה, בצל ושום, עשבי תיבול. הכל נאפה לאט בתנור.
מחיר:
160
גודל:
תבנית 20 על 30
צוואר כבש, ירקות שורש ועדשים, מבושלים בישול ארוך בציר מתובל.
מחיר:
160
גודל:
ארבע מנות גדולות
תבשיל אביבי של נתחי טלה, בצלים ירוקים, ראשי שום, עשבי תיבול, ברביכת יוגורט.
מחיר:
160
גודל:
ארבע מנות גדולות
מרק עוף מועשר בזעפרן. קניידלך ממולאים במשהו טעים שמשתנה כל פעם. אבל לצנועים, אפשר גם קניידלך בלי מלוי
מחיר:
20
גודל:
מנה
בשר בקר, עגבניות, פלפלים, תפוחי אדמה, ובצקיות. הכל מתבשל ביחד בנחת עד שהבשר נימוח.
מחיר:
35
גודל:
מנה
מולים טריים, שרימפס, קלמרי, דגים וירקות, מתובלים בזעפרן ופרנו. פרבאנס בקדירה
מחיר:
60
נתח בקר ממולא תרד וצנוברים, או פטריות ופטרוזיליה, מגולגל, מתבשל ברוטב יין אדום ועגבניות. את הרוטב עצמו, אפשר להגיש בנפרד, עם פסטה.
מחיר:
150
גודל:
נתח של 1 קג'
אפשר חריף ואפשר לא. קרפיון, בורי, מוסר וגם סלמון. ברוטב עגבניות ופלפלים סמיך ועשיר בטעמי בשום פטרוזיליה או כוסברה.
מחיר:
30
גודל:
מנת דג ורוטב
עברנו את כל מדריד בחיפוש מקום מתאים לאכול את המנה הזו. אחרי זה, הכנתי את זה בבית. אוכל פשוט, חרפי ומנחם. חיבוק חם מלא כל טוב, בסיר אחד.
מחיר:
35
גודל:
מינימום 4 מנות
מרק מחמם גוף ונפש. עשיר בירקות שורש, כרוב, סלק (שמעניק לו צבע נפלא), עם בשר או נקניקיות.
מחיר:
25
גודל:
מנה נדיבה
סטייק סינטה או אנטריקוט צלוי במחבת, עם טבעות בצל ופלפל ירוק.
מחיר:
30
גודל:
כ-250 גרם
בשר בקר, ירקות, פטריות ובייקון, מתבשלים לאט ברוטב עשיר של יין אדום וציר בשר.
מחיר:
60
גודל:
מינימום 4 מנות
כרעי עוף שהושרו במרינדה נצלים לאט בתנור. מתקבל עוף שחום בטעם נפלא ורוטב פיקנטי עשיר
מחיר:
30
גודל:
רבע עוף
כרובית, גבינה, שמנת ותבלינים, נפגשים במקרה, ומחליטים להתאחד.
מחיר:
80
גודל:
תבנית 25 על 25
נתחי עוף מושחמים, בצל מטוגן ותבלינים, חבויים בתוך פסטה, באפייה איטית...
מחיר:
35
גודל:
מנה אישית נדיבה
חציל צרוב על אש גלויה, מטופל בכלי עץ בלבד, בלי מגע מתכת, עם שמן ובצל קצוץ דק.
מחיר:
15
גודל:
מנה אישית
זר ירקות צרובים, מטופטפים בשמן זית מתובל ומיץ לימון. חצילים, פלפלים, בצל, שומר, ארטישוק.
מחיר:
40
גודל:
פלטה בקוטר 30
מרק עשיר, סמיך וקטיפתי, עם שום, שמן זית, שום, שמנת מתוקה ושום. וכמעט שכחתי: שום. נשמע מעט מפחיד? צריך לטעום פעם אחת.
מחיר:
20
גודל:
מנה
מגוון פטריות, פורטובלו, יער ושמפיניון, מוקפצות בשמן זית או חמאה, מתובלות בשום והרבה פטרוזיליה.
מחיר:
30
גודל:
מנה
עלי גפן ממולאים באורז מתובל, מבושלים בציר חמצמץ מתקתק של לימון-נענע-שמן זית
מחיר:
50
גודל:
20 יחידות
שומר פרוס דק ומתובל ברוטב פיקנטי על בסיס לימון, שום, צ´ילי ושמן זית. רצוי מאד ללות בכוסית חלב אריות.
מחיר:
15
ענני קציפת ביצים שטים על פני זבאיון של חלב וחלמונים בניחוח וניל.
מחיר:
15
גודל:
מנה אישית
בלינצ´ס דקים במלואים שונים, לפי בחירה. אפשר מתוק למנה אחרונה, אפשר פיקנטי, למנה ראשונה.
מחיר:
20
גודל:
2 יחידות