בעלי מטבחים

  פזית אפייה ביתית

שם המטבח:

פזית אפייה ביתית

כתובת: מזכרת בתיה     ,השפלה והסביבה


על המטבח שלי:

פזית אפייה ביתית מציעה לכם לחזור אל העוגות הנהדרות של אמא וסבתא: פשוטות, טעימות ובלתי נשכחות. עוגות בחושות ליד הקפה, עוגות שמרים לשבת בבוקר, עוגיות לאירוח וגם עוגות גבינה וקרם בטעם של בית. אני אופה במטבח הביתי שלי, רק לאחר קבלת ההזמנה, מה שמבטיח לכם מאפים איכותיים, טריים וממכרים...

סוגי מטבח: אמריקאי,מרוקאי,מטבח כללי,מצרי

מספר מנות מקסימלי: 4

זמן התראה מינימלי: יומיים

מתכונים

לחם בננות

לחם בננות

משך הכנה: כשעה וחצי    דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים


חומרים:

לעוגה:
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית מלח
1/4 כפית אגוז מוסקט
2 ביצים טרופות
4-5 בננות בשלות, מרוסקות במזלג
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
לציפוי:
½ כוס שוקולד צ'יפס
½ כוס אגוזים קצוצים גס


הכנה:1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה מנפים את הקמח + אבקת אפייה + סודה לשתייה + תבלינים.
3. בקערה נפרדת טורפים ביצים + סוכר + שמן לתערובת אחידה. מוסיפים את הבננות ומערבבים.
4. מוסיפים את תערובת הביצים לקערת הקמח ומערבבים רק עד לקבלת בלילה אחידה (לא לערבב יותר מדי אחרת תצא לנו עוגת "חנק").
5. יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים למעלה את האגוזים והשוקולד צ'יפס.
6. אופים כ-50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
7. מצננים ומגישים.


הערות:להגשה מושחתת במיוחד: פורסים פרוסה עבה, קולים מעט במצנם ומורחים שכבה דקה של חמאה.

תגובות