שם המטבח:
כתובת: מזכרת בתיה ,השפלה והסביבה
סוגי מטבח: אמריקאי,מרוקאי,מטבח כללי,מצרי
מספר מנות מקסימלי: 4
זמן התראה מינימלי: יומיים
משך הכנה: כשעה וחצי דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה:1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה מנפים את הקמח + אבקת אפייה + סודה לשתייה + תבלינים.
3. בקערה נפרדת טורפים ביצים + סוכר + שמן לתערובת אחידה. מוסיפים את הבננות ומערבבים.
4. מוסיפים את תערובת הביצים לקערת הקמח ומערבבים רק עד לקבלת בלילה אחידה (לא לערבב יותר מדי אחרת תצא לנו עוגת "חנק").
5. יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים למעלה את האגוזים והשוקולד צ'יפס.
6. אופים כ-50 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
7. מצננים ומגישים.
הערות:להגשה מושחתת במיוחד: פורסים פרוסה עבה, קולים מעט במצנם ומורחים שכבה דקה של חמאה.