שם המטבח:
כתובת: סדנאות וארועים ברחבי הארץ ,מודיעין והסביבה ,ירושלים והסביבה
סוגי מטבח: יפני,סיני,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 200
זמן התראה מינימלי: יומיים
משך הכנה: 5 דקות דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה: מעבירים את שלושת החמרים הראשונים לקערת המיקסר, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את הביצה תוך כדי הקצפה.
מעבירים את הקצפת לקערה, ומניחים במקפיא למשך מספר שעות.
(ניתן לשדרג את הגלידה ע"י הוספת פירורים גדולים של עוגיות מרנג).
הערות:
*מטעמי בריאות, מומלץ להקציף מעט את הביצה בנפרד בכלי המונח מעל כלי עם מים רותחים ("בל מארי"),
כדי להרוג את החיידקים המצויים בביצה הלא מבושלת.