שם המטבח:
כתובת: סדנאות וארועים ברחבי הארץ ,מודיעין והסביבה ,ירושלים והסביבה
סוגי מטבח: יפני,סיני,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 200
זמן התראה מינימלי: יומיים
משך הכנה: 5 דקות דרגת קושי: קל סוג המתכון:סלטים
חומרים:
הכנה: חולטים את הוואקאמה או משרים במים, פורסים וחוצים את המלפפונים לאורך, נפטרים מהגרעינים בעזרת כפית משוננת או סתם כפית ופורסים אותם לסהרונים דקיקים. מערבבים עם האצות, מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים מעל ומניחים במקרר למחצית השעה למיזוג טעמים וגם כדי שהמלפפונים לא יפרישו הרבה מים, מה שהם נוטים לעשות מיד במגע עם חומרים מלוחים. מעבירים לקערה, זורים ממעל שומשום קלוי וגזיזי בצל ירוק.
הערות: אנשים לא נשארים עדישים לסלט מיוחד זה. מי שאוהב את טעם האצות מאד אוהב את הסלט הכל כך לא שגרתי ומצד שני פשוט ומהיר להכנה.