שם המטבח:
כתובת: סדנאות וארועים ברחבי הארץ ,מודיעין והסביבה ,ירושלים והסביבה
סוגי מטבח: יפני,סיני,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 200
זמן התראה מינימלי: יומיים
27/01/2009 21:08:03
המצרכים:
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה / קצפת ריץ'
כפית תמצית וניל (כדאי מאוד להשתמש בתמצית אמיתית, ולא "תמצית בטעם וניל")
כפית קפה נמס בטעם וניל (של חברת "טסטר צ'ויס").
ביצה בינונית אחת.
אופן ההכנה:
מעבירים את שלושת החמרים הראשונים לקערת המיקסר, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את הביצה תוך כדי הקצפה.
מעבירים את הקצפת לקערה, ומניחים במקפיא למשך מספר שעות.
(ניתן לשדרג את הגלידה ע"י הוספת פירורים גדולים של עוגיות מרנג).
*מטעמי בריאות, מומלץ להקציף מעט את הביצה בנפרד בכלי המונח מעל כלי עם מים רותחים ("בל מארי"),