שם המטבח:
כתובת: סדנאות וארועים ברחבי הארץ ,מודיעין והסביבה ,ירושלים והסביבה
סוגי מטבח: יפני,סיני,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 200
זמן התראה מינימלי: יומיים
27/05/2009 18:06:15
מתכון ל - 4 נפשות:
4 מלפפונים זקופים ויפים, לא גדולים מדיי
כף רוטב סויה מאיכות טובה
כפות חומץ אורז
2 כפיות סוכר
כפית שורש ג'ינג'ר טרי מגורר
כפית בצל ירוק קצוץ דק מאוד
כפית זרעוני שומשום קלויים קצת במחבת
כפית שמן שומשום כהה.
חולטים את הוואקאמה או משרים במים, פורסים וחוצים את המלפפונים לאורך, נפטרים מהגרעינים בעזרת כפית משוננת או סתם כפית ופורסים אותם לסהרונים דקיקים. מערבבים עם האצות, מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים מעל ומניחים במקרר למחצית השעה למיזוג טעמים וגם כדי שהמלפפונים לא יפרישו הרבה מים, מה שהם נוטים לעשות מיד במגע עם חומרים מלוחים. מעבירים לקערה, זורים ממעל שומשום קלוי וגזיזי בצל ירוק.