בעלי מטבחים

  SushiD

שם המטבח:

SushiD

כתובת: סדנאות וארועים ברחבי הארץ   ,מודיעין והסביבה   ,ירושלים והסביבה


על המטבח שלי:

סושי בר מקצועי ואיכותי הנעשה ע'י השף דידי בראל. מגשי סושי גדולים ומעוצבים לארועים הכוללים מספר קומבינציות. קייטרינג הכולל עמדת סושי-מן המכין סושי מגוון לעיני הקהל. סדנאות בישול אקטיביות בבית הלקוח.

סוגי מטבח: יפני,סיני,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 200

זמן התראה מינימלי: יומיים

בלוג

קליית חצילים

28/01/2009 15:24:54


במתכונים בהם יש לקלות חצילים מומלץ מאוד לא לקצר את הדרך באפייה בתנור, שכן אף שהיא מרככת את החציל, טעם האש החשוב מאוד לא יתקבל. אם בכל זאת רוצים לזרז את התהליך, ולהימנע מלכלוך רב על הכיריים, מומלץ להתחיל את התהליך בתנור (או על מנגל חשמלי - עדיף), ואח"כ לשים כל חציל למשך כשתי דקות על להבה חשופה (כמובן שחוררנו את החציל קודם לכן)