בעלי מטבחים

  Ananda אוכל הודי

שם המטבח:

Ananda אוכל הודי

כתובת:   ,תל אביב   ,המרכז


על המטבח שלי:

באננדה (אושר בהודית) יוצרים עבורכם ערבי אירוח בסגנון אתני המשלבים תרבות, מוסיקה ואוכל הודי אותנטי, המקנים לאירועים אווירה קסומה ונינוחה. חשוב לנו להתאים את האירוע לפי רצונכם וטעמכם ולכן אנו בונים את האירוע ביחד לפי תקציבכם, סוג האירוע והאנשים- סדנאות בישול, ימי הולדת, מסיבות רווקות, חתונות ועוד. חוץ מאוכל הודי אותנטי אתם מוזמנים גם להנות מהופעות אתניות של מיטב האמנים בארץ, סדנאות בתחומי התרבות ההודית ועוד. אנחנו באננדה דואגים גם לאווירה האתנית- כל הציוד וכלי ההגשה הם אוריינטליים ומקוריים מהודו. פרטים נוספים עלינו, המלצות, תמונות, מתכונים ועוד, אתם מזומנים לגלוש באתר שלנו - www.ananda.co.il

סוגי מטבח: הודי

מספר מנות מקסימלי: 150

זמן התראה מינימלי: שבוע

מתכונים

סבג´י- ירקות בקארי

סבג´י- ירקות בקארי

משך הכנה: 30 דקות    דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:תבשילים


חומרים:

2 כפיות זרעי כמון
2-3 בצלים חתוכים לרבעים
2-3 גזרים
2-3 תפו"א
1 ראש כרובית
100 גרם אפונה
100 גרם שעועית
ניתן להוסיף עוד ירקות כגון- שעועית, קולורבי, לפת, עגבניות ועוד
2-3 כפות גאראם מסאלה


הכנה:בסיר גדול מחממים שמן או גהי ומטגנים את זרעי הכמון עד שמתחילים להשמיע קולות
פיצוץ, מוסיפים את הבצל עד שישחים קצת, מוסיפים את שאר הירקות לפי סדר הבישול- גזר, תפו"א, כרובית, אפונה ושעועית. ממשיכים לבשל עוד 5 דקות, מוסיפים את אבקת הגאראם מסאלה, מלח ופלפל שחור ומערבבים, אם לא מספיק התיבול של הגאראם מסאלה אפשר להוסיף עוד כורכום ופפריקה. מוסיפים מים עד לגובה הירקות וממשיכים לבשל על אש גבוהה. שהמים רותחים מנמיכים את הלהבה, כשהירקות רכים מגישים ללא הנוזלים כמנה עיקרית. ניתן גם לבשל מנה זו כמנה יבשה ואז מוסיפים מעט מאד מים ומבשלים על אש נמוכה עד להתרככות הירקות. אופציה נוספת היא לשנות את נוזל התבשיל בחלב קוקוס, יוגורט וכדומה.


הערות:למתכונים נוספים גלשו באתר שלנו- www.ananda.co.il

תגובות