שם המטבח:
כתובת: ,תל אביב ,המרכז
סוגי מטבח: הודי
מספר מנות מקסימלי: 150
זמן התראה מינימלי: שבוע
משך הכנה: 30 דקות דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:תבשילים
חומרים:
הכנה:בסיר גדול מחממים שמן או גהי ומטגנים את זרעי הכמון עד שמתחילים להשמיע קולות
פיצוץ, מוסיפים את הבצל עד שישחים קצת, מוסיפים את שאר הירקות לפי סדר הבישול- גזר, תפו"א, כרובית, אפונה ושעועית. ממשיכים לבשל עוד 5 דקות, מוסיפים את אבקת הגאראם מסאלה, מלח ופלפל שחור ומערבבים, אם לא מספיק התיבול של הגאראם מסאלה אפשר להוסיף עוד כורכום ופפריקה. מוסיפים מים עד לגובה הירקות וממשיכים לבשל על אש גבוהה. שהמים רותחים מנמיכים את הלהבה, כשהירקות רכים מגישים ללא הנוזלים כמנה עיקרית. ניתן גם לבשל מנה זו כמנה יבשה ואז מוסיפים מעט מאד מים ומבשלים על אש נמוכה עד להתרככות הירקות. אופציה נוספת היא לשנות את נוזל התבשיל בחלב קוקוס, יוגורט וכדומה.
הערות:למתכונים נוספים גלשו באתר שלנו- www.ananda.co.il