שם המטבח:
כתובת: ,תל אביב ,המרכז
סוגי מטבח: הודי
מספר מנות מקסימלי: 150
זמן התראה מינימלי: שבוע
משך הכנה: 20 דקות דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:תבשילים
חומרים:
הכנה:שמים שמן או גהי בסיר, מוסיפים את זרעי הכמון ומטגנים 2 דקות עד שנשמע שהם מתפוצצים, מוסיפים את האורז, מערבבים עם זרעי הכמון, מוסיפים את שערות הזעפרן, הכורכום, מלח, פלפל ומערבבים. מוסיפים מים בכמות של אחת ו- ¾ עד 2 כוסות. כשהמים מתאדים אך האורז עדיין אינו מוכן מוסיפים את הגאראם מסאלה, בודקים טעמים ומוסיפים עוד מלח אם צריך. אפשר לקשט את האורז באפונה מבושלת ורכה מלמעלה לפני ההגשה.
הערות:למתכונים נוספים גלשו באתר שלנו- www.ananda.co.il