באננדה (אושר בהודית) יוצרים עבורכם ערבי אירוח בסגנון אתני המשלבים תרבות, מוסיקה ואוכל הודי אותנטי, המקנים לאירועים אווירה קסומה ונינוחה. חשוב לנו להתאים את האירוע לפי רצונכם וטעמכם ולכן אנו בונים את האירוע ביחד לפי תקציבכם, סוג האירוע והאנשים- סדנאות בישול, ימי הולדת, מסיבות רווקות, חתונות ועוד. חוץ מאוכל הודי אותנטי אתם מוזמנים גם להנות מהופעות אתניות של מיטב האמנים בארץ, סדנאות בתחומי התרבות ההודית ועוד.
אנחנו באננדה דואגים גם לאווירה האתנית- כל הציוד וכלי ההגשה הם אוריינטליים ומקוריים מהודו. פרטים נוספים עלינו, המלצות, תמונות, מתכונים ועוד, אתם מזומנים לגלוש באתר שלנו -
www.ananda.co.il
האוכל ההודי הוא למעשה אוכל פשוט ובסיסי אשר חומרי הגלם שלו מוכרים לנו היטב- אורז, תפוחי אדמה, חומוס ועוד. הדבר העיקרי המבדיל בין האוכל שלנו לאוכל ההודי הוא בעיקר התבלינים, או יותר נכון, תערובת תבלינים אשר מהווה גורם חיוני ועיקרי לכל תבשיל הודי.
בסדנאות נלמד להכין את תערובת התבלינים הזו (גאראם מסאלה) ובאירועים גם תוכלו להתענג על מיטב התבשילים ההודיים- אורז פולאו, דאל (נזיד עדשים), סבג´י (ירקות בקארי), תבשילי ירקות שונים- מלאי כופתה, פלאק פניר, ראיטה, לחמים הודיים- צ´פאטי ופאפאד. קינוחים ועוד.
מחיר:
1
ההבדל העיקרי בין האוכל שלנו, המערבי, לאוכל ההודי הוא התיבול. גאראם - חם בהודית,
מסאלה - תערובת בהודית, זוהי תערובת תבלינים אשר מהווה גורם חיוני ועיקרי לכל תבשיל הודי. כל אישה הודית מכינה את הגאראם מסאלה שלה לפי מתכון משפחתי סודי או לפי טעמם של בני הבית.
מחיר:
1
אורז הוא המרכיב הבסיסי והחשוב ביותר באוכל ההודי. על האורז שמים את שאר התבשילים ואוכלים הכל ביחד. האורז ההודי הוא כמובן אורז בסמטי ואפשר להכינו בצורות רבות, לבן או צהוב, עם תוספות של ירקות ועוד
מחיר:
1
ירקות בקארי- המנה הקלאסית ההודית. קחו כל ירק שאתם אוהבים, הוסיפו לו את תערובת התבלינים (גאראם מסאלה) ונוזל מסויים- מים, חלב, חלב קוקוס ואפילו יוגורט ויש לכם מנה מקסימה וטעימה המזכירה ישר את הניחוחות המיוחדים של הודו
מחיר:
1