שם המטבח:
כתובת: ,תל אביב ,המרכז
סוגי מטבח: הודי
מספר מנות מקסימלי: 150
זמן התראה מינימלי: שבוע
משך הכנה: 20 דקות דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:תבשילים
חומרים:
הכנה:מבשלים את העדשים עם הכורכום והכוסברה בסיר לחץ לפי הוראות יצרן (שהמים לא
עוברים את חצי הסיר) עד להתרככות העדשים. מוסיפים עגבנייה, מסננים את הנוזלים של התמרהינדי ומוסיפים רק אותם, מוסיפים גם תבלינים- מלח, פלפל, שאטה או פלפל ירוק חריף, גאראם מסאלה ומועכים (בעזרת מיקסר יד). מקשטים בכוסברה או בבצל מטוגן.
הערות:למתכונים נוספים גלשו באתר שלנו- www.ananda.co.il