בעלי מטבחים

  Ananda אוכל הודי

שם המטבח:

Ananda אוכל הודי

כתובת:   ,תל אביב   ,המרכז


על המטבח שלי:

באננדה (אושר בהודית) יוצרים עבורכם ערבי אירוח בסגנון אתני המשלבים תרבות, מוסיקה ואוכל הודי אותנטי, המקנים לאירועים אווירה קסומה ונינוחה. חשוב לנו להתאים את האירוע לפי רצונכם וטעמכם ולכן אנו בונים את האירוע ביחד לפי תקציבכם, סוג האירוע והאנשים- סדנאות בישול, ימי הולדת, מסיבות רווקות, חתונות ועוד. חוץ מאוכל הודי אותנטי אתם מוזמנים גם להנות מהופעות אתניות של מיטב האמנים בארץ, סדנאות בתחומי התרבות ההודית ועוד. אנחנו באננדה דואגים גם לאווירה האתנית- כל הציוד וכלי ההגשה הם אוריינטליים ומקוריים מהודו. פרטים נוספים עלינו, המלצות, תמונות, מתכונים ועוד, אתם מזומנים לגלוש באתר שלנו - www.ananda.co.il

סוגי מטבח: הודי

מספר מנות מקסימלי: 150

זמן התראה מינימלי: שבוע

מתכונים

דאל- נזיד עדשים

דאל- נזיד עדשים

משך הכנה: 20 דקות    דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:תבשילים


חומרים:

2 כוסות עדשים אדומים
1 כפית כורכום טחון
5-6 גבעולי כוסברה קצוצים
1 עגבנייה קצוצה
20 גרם תמרהינדי (שהושרה במים חמים 20-30 דקות)
מלח, פלפל
3 כפיות גאראם מסאלה
קורט שאטה
1 בצל קצוץ מטוגן לקישוט


הכנה:מבשלים את העדשים עם הכורכום והכוסברה בסיר לחץ לפי הוראות יצרן (שהמים לא
עוברים את חצי הסיר) עד להתרככות העדשים. מוסיפים עגבנייה, מסננים את הנוזלים של התמרהינדי ומוסיפים רק אותם, מוסיפים גם תבלינים- מלח, פלפל, שאטה או פלפל ירוק חריף, גאראם מסאלה ומועכים (בעזרת מיקסר יד). מקשטים בכוסברה או בבצל מטוגן.


הערות:למתכונים נוספים גלשו באתר שלנו- www.ananda.co.il

תגובות