שם המטבח:
כתובת: נתניה ,נתניה והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: טריפוליטאי,ישראלי,מרוקאי,תוניסאי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 300
זמן התראה מינימלי: שבוע
משך הכנה: 1 שעה דרגת קושי: קל סוג המתכון:תבשילים
חומרים:
הכנה:לערבב את כל המרכיבים ללא הדג עם שמן בקערה עד לקבלת תערובת אחידה לא מוצקה מדי .
לחמם חצי כוס שמן בסיר(רחב ונמוך) ולהוסיף את התערובת.
לטגן עד לקבלת גוון אדום/חום .
להוסיף הדג.
להוסיף מים עד למעט מגובה הדגים.
להוסיף מיץ מחצי לימון.
להרתיח... ולאחר ההרתחה לבשל עוד כ- 20 דקות על להבה נמוכה.
להגיש עם לימון ובתיאבון....