שם המטבח:
כתובת: נתניה ,נתניה והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: טריפוליטאי,ישראלי,מרוקאי,תוניסאי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 300
זמן התראה מינימלי: שבוע
משך הכנה: 2-3 שעות דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:תבשילים
חומרים:
הכנה:כופתאות:
לערבב את כל מצרכי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
לחרוץ חריצי בפרוסות תפוחי האדמה ולמלא בהם מהתערובת.
לטבול בקמח וביצה ולטגן עד להשחמה.
רוטב:
לערבב היטב את הרסק, מרק עוף, תבלין לקציצות והמים.
בישול:
לסדר בסיר רחב את פרוסות העגבניות , תפוחי האדמה, הסלרי והשום.
לסדר בקומה אחת את הקציצות המטוגנות.
לשפוף את הרוטב בסיר (הרוטב אמור להגיע עד למעט מגובה הקציצות).
להרתיח ובשל על אש נמוכה עד להתייבשות מרבית הנוזלים.