בעלי מטבחים

  לב המטבח

שם המטבח:

לב המטבח

כתובת: נתניה   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

אוכל ביתי מגוון מהמטבח הטריפולטאי והים תיכוני.

סוגי מטבח: טריפוליטאי,ישראלי,מרוקאי,תוניסאי,מטבח כללי

מספר מנות מקסימלי: 300

זמן התראה מינימלי: שבוע

מתכונים

מרק אפונה

מרק אפונה

משך הכנה: 3 שעות    דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:מרקים


חומרים:

חצי ק"ג אפונה יבשה(מושרית לילה במים)
2 בצלים קצוצים.
2 כפות מרק בצל.
כף כמון.
כף מלח.
כפית פלפל שחור.
בהחלט אפשרי להוסיף קוביות בשר...
לקרוטונים:
2-3 פרוסות לחם חתוכות לקוביות.
4 כפות שמן זית.
מעט זעתר.


הכנה:למרק:
יש לטגן הבצל עד להזהבה.
להוסיף את המרק והתבלינים לטיגון קל נוסף.
להוסיף האפונה והבשר ולבשל כ-5 דקות.
להוסיף 4 כוסות מים רותחים.
לבשל על אש נמוכה כשעה.
לרסק במעבד מזון ידני את האפונה ולבשל כחצי שעה נוספת.
להגיש עם קרוטונים
לקרוטונים:
לטגן קוביות הלחם עם שמן הזית והזעתר עד לקבלת גוון זהבהב.


תגובות