שם המטבח:
כתובת: נתניה ,נתניה והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: טריפוליטאי,ישראלי,מרוקאי,תוניסאי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 300
זמן התראה מינימלי: שבוע
משך הכנה: 3 שעות דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:מרקים
חומרים:
הכנה:למרק:
יש לטגן הבצל עד להזהבה.
להוסיף את המרק והתבלינים לטיגון קל נוסף.
להוסיף האפונה והבשר ולבשל כ-5 דקות.
להוסיף 4 כוסות מים רותחים.
לבשל על אש נמוכה כשעה.
לרסק במעבד מזון ידני את האפונה ולבשל כחצי שעה נוספת.
להגיש עם קרוטונים
לקרוטונים:
לטגן קוביות הלחם עם שמן הזית והזעתר עד לקבלת גוון זהבהב.