בישול בייתי בבית הלקוח ,עפ'י טעמו האישי של הלקוח .כל סוגי הבישולים, סלטים, תוספות, ירקות בדגש על בישול בריא ולא שמן. כמו כן מעבירה שיעורים פרטיים בבישול בייתי
לה דג (לברק או דניס) בשום , קארי, חלב קוקוס וכוסברה:
פשוט מאוד, לוקחים את הפילה, ממליחים ומפלפלים ומטגנים 2 דק' מכל צד , מוציאים מהאש ובצד בסיר קטן שמים פחית חלב קוקוס עם שני שיניי שום פרוסות, כף קארי , מלח פלפל עד הרתחה ושופכים את הבלילה מעל הדגים ,קוצצים כוסברה טריה ושמים אותה מעל הכל ואוכלים בתאבון,