בעלי מטבחים

  Noisette

שם המטבח:

Noisette

כתובת:   ,תל אביב   ,המרכז


על המטבח שלי:

Noisette - הצבע הטעם והארומה בקייטרינג איכותי וקונדיטוריה ביתית מופלאה. איכות, טעמים וניחוח של פיתוי ותענוג. כל המוצרים נבחרים בקפידה ועשויים מחומרי גלם משובחים. חלומות מתוקים מתגשמים כאן בשבילכם. המוצרים מגוונים ומתחלפים. מתלבטים? אשמח לעזור באופן אישי ולייעץ בבחירה הנכונה. סדנאות וסודות אפייה צרפתיים. אתם אף מוזמנים לבדוק את www.tavshil.co.il/Noisette-Kitchen שם תוכלו להנות מחווית שף אישי אצלכם בבית או לקבל את האוכל מוכן.

סוגי מטבח: איטלקי,צרפתי

מספר מנות מקסימלי: 150

זמן התראה מינימלי: יומיים

מתכונים

עוד מתכונים

ניוקי

ניוקי

משך הכנה: שעה וחצי    דרגת קושי: קשה סוג המתכון:פסטות


חומרים:

לבצק: 500 גרם תפוחי אדמה 100 גרם קמח 2 חלמון ביצה רבע כפית מלח לבישול: 4 ליטר מים רותחים עם מלח להגשה - רוטב פסטו: שמן זית עלה מרווה פסטו(ביתי)


הכנה:מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך. מחממים תנור ל- 180 מעלות. את תפוחי האדמה המבושלים יש להכניס לתנור למשך חצי שעה לייבש ולהוציא מהם את הנוזלים. לאחר ייבוש תפוחי האדמה יש להוריד את הקליפה ובעזרת מועך תפוחי אדמה יש להעביר הכל לקערת ערבוב. להוסיף חלמון ביצה, קמח ומלח. לערבב הכל לבצק אחיד וחלק. את הבצק יש לרדד ל"נקניק" בעובי של 2 ס"מ. בעזרת חותכן יש לחלק את הבצק המרודד ליחידות ניוקי. יש להרתיח מים בסיר (עם מלח) את הניוקי יש להכניס למים הרותחים ולחכות כחצי דקה לאחר שהם צפים. להכנה מיידית: למחבת חמה יש לשים שמן זית ועלה מרווה, להכניס את הניוקי ולהקפיץ קלות למשך חצי דקה. להוסיף פסטו או כל רוטב אחר על בסיס שמן זית, להמשיך להקפיץ עד אשר הרוטב עוטף את הניוקי כחצי דקה ולהגיש חם. מתאים כתוספת או כמנה בפני עצמה. להקפאה: את הניוקי (ללא בישול) יש לסדר במשטח אחד ולהקפיא. לאחר שקפאו ניתן לערום אותם בתוך קופסא אטומה למשך חודש. לבישול - אין צורך להפשיר - פשוט לזרוק למים רותחים ולהכין בהתאם להוראות. בתיאבון!


תגובות