שם המטבח:
כתובת: העבודה 16 ,הוד השרון והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: איטלקי
מספר מנות מקסימלי: 40
זמן התראה מינימלי: יום אחד
משך הכנה: שעה דרגת קושי: קל סוג המתכון:מאפים
חומרים:
הכנה: מצטיידים בתבנית מלבנית 35/25 בקערה אחת מערבבים גבינות לבנות ,ביצים ,עשבי תיבול ,מלח ופלפל בקערה נפרדת מערבבים היטב את תערובת העגבניות ,שום ,מלח ,ופלפל מרפדים את התבנית במחצית מעלי הלזניה מעל שופכים מחצית מתערובת הגבינות באופן שווה מעל שופכים את רוטב העגבניות ומיישרים במרית מעל מסדרים מחצית מפרוסות הגבינה הצהובה חוזרים על סדר ההרכבה כאשר שכבה עליונה מכוסה בפרוסות הגבינה שנותרו. אופים כ 35-40 דקות או עד שהגבינה נמסה
הערות: מגישים עם סלט חסה מתובל בעדינות בחומץ בן-יין ,שמן זית, ומלח בתיאבון!