בעלי מטבחים

  המטבח של שולה

שם המטבח:

המטבח של שולה

כתובת: העבודה 16   ,הוד השרון והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

מטבח חלבי וצמחוני

סוגי מטבח: איטלקי

מספר מנות מקסימלי: 40

זמן התראה מינימלי: יום אחד

מתכונים

עוד מתכונים

לזניה שתבקשו עוד

לזניה שתבקשו עוד

לזניה שתבקשו עוד

משך הכנה: שעה    דרגת קושי: קל סוג המתכון:מאפים


חומרים:

דפי לזניה 12 2 קוטג’ 1 גבינת ריקוטה פלפלים שני מיכלים עגבניות מרוסקות מחב, טל 600 גרם 1 קופסה רסק עגבניות רבע כוס מים 4 שיני שום מרוסקות מלח ופלפל עשבי תיבול כגון פטרוזיליה עירית וריחן כרבע כוס 200 גרם גבינה צהובה


הכנה: מצטיידים בתבנית מלבנית 35/25 בקערה אחת מערבבים גבינות לבנות ,ביצים ,עשבי תיבול ,מלח ופלפל בקערה נפרדת מערבבים היטב את תערובת העגבניות ,שום ,מלח ,ופלפל מרפדים את התבנית במחצית מעלי הלזניה מעל שופכים מחצית מתערובת הגבינות באופן שווה מעל שופכים את רוטב העגבניות ומיישרים במרית מעל מסדרים מחצית מפרוסות הגבינה הצהובה חוזרים על סדר ההרכבה כאשר שכבה עליונה מכוסה בפרוסות הגבינה שנותרו. אופים כ 35-40 דקות או עד שהגבינה נמסה


הערות: מגישים עם סלט חסה מתובל בעדינות בחומץ בן-יין ,שמן זית, ומלח בתיאבון!

תגובות