שם המטבח:
כתובת: רח' שלמה 2 פתח תקוה ,פתח תקוה והסביבה ,המרכז
סוגי מטבח: כורדי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 20
זמן התראה מינימלי: יומיים
משך הכנה: בישול ממושך דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:מרקים
חומרים:
הכנה: חותכים לקוביות.
מטגנים מכל הצדדים לסגירת הבשר.
מוסיפים טבעות בצל מטגנים קלות. מוסיפים את פטריות היער. מטגנים קלות על אש גבוהה. יוצקים ספל יין אדום.עד שיבעבע. מנמיכים את האש. מוסיפים קצת כמון פלפל שחור מעט מלח. משאירים על אש קטנה כשעה. מעבירים לתנור שחוממם מראש ל100 מעלות. משאירים כ-5 שעות מינימו.
הערות: יש לבדוק מידי פעם את התבשיל. ולראות שלא התייבש מנוזלים. כעקרון - הנוזלים אמורים לכסים חצי כמות של התבשיל.