שם המטבח:
כתובת: ,ראשל"צ והסביבה ,המרכז
סוגי מטבח: מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 10
זמן התראה מינימלי: יומיים
משך הכנה: 5 דקות הכנה דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה: לערבב את כל החומרים חוץ מהמים. לאחר מכן, להוסיף מים ולערבב.
להכניס לתנור על חום של 150 מעלות ולאפות עד שהעוגה מתייצבת אך לא מתייבשת.
הערות: קיסם שננעץ בעוגה צריך להיות יבש בצדדי העוגה ומעט לח באמצעה.
ניתן לעשות קרם מעל:
להמיס חבילת שוקלד מריר עם חצי חבילת שמנת מתוקה, ולמרוח כשהעוגה עדיין חמה.