שם המטבח:
כתובת: ,רעננה - כפר סבא ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: ישראלי,טורקי,מטבח כללי,בולגרי,יווני
מספר מנות מקסימלי: 40
זמן התראה מינימלי: שבוע
משך הכנה: 20 דקות דרגת קושי: קל סוג המתכון:תבשילים
חומרים:
הכנה: מחממים תנור ל 200 מעלות.
חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים עד הזהבה. חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים למחבת למס' דקות ומכבים את הלהבה.
בתבנית פיירקס שמים דפי לזניה שיכסו את התחתית (תבנית בגודל בינוני) ומעליהם מניחים את הפטריות והבצל.
בקערה מערבבים את כל החומרים הנותרים. תיבול ע"פ הטעם (אני שמה, מלח, פלפל גרוס, קצת פפריקה מתוקה ושום).
את הבלילה שופכים על הפטריות ואופים כ 15-20 דקות עד שהבלילה מתייצבת.
הערות: להגיש עם סלט ירוק רענן וכוס לימונדה.
* ניתן להחליף את הפטריות בכל ירק העולה על רוחכם