בעלי מטבחים

  Private Chef - Eli

שם המטבח:

Private Chef - Eli

כתובת: עתלית   ,חיפה וחוף הכרמל   ,צפון


על המטבח שלי:

סגנון ספרדי\ איטלקי . לארוח מושלם יצירתי וספונטני.

סוגי מטבח: איטלקי,ספרדי

מספר מנות מקסימלי: 10

זמן התראה מינימלי: שבוע

מתכונים

עוד מתכונים

פיצה תוצרת בית

פיצה תוצרת בית

משך הכנה: 30 דקות    דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:מאפים


חומרים:

בצק פיצה ביתית
המרכיבים:
לבצק (מספיק ל4- פיצות אישיות של 30 ס"מ):
300 מ"ל מים
15 גרם מלח
5 גרם שמרים יבשים
1/2 קילו קמח (מומלץ מאוד קמח 00 אדום של קאפוטו)


הכנה:
אופן ההכנה:
1. מערבבים את המים, המלח, השמרים והקמח, ולשים את הבצק במיקסר עם וו לישה כ20- דקות. בהתחלה במהירות נמוכה, וכשהבצק מתגבש במהירות בינונית.
2. נותנים לבצק לנוח כחצי שעה.
3. מחלקים את הבצק שנוצר ל4- כדורים. מכסים אותם במגבת לחה ומניחים להם לתפוח בטמפרטורת החדר 4-6 שעות.
4. משטחים כל כדור בעזרת האצבעות עד שנוצרת יריעת בצק, ואז פותחים את היריעה בעדינות באמצעות הפיכתה מצד לצד.
5. מרכיבים את הפיצה: מפזרים על הבצק רוטב עגבניות, ומשאירים שוליים ברוחב של כ2- ס"מ.
6. מוסיפים גבינת מוצרלה (מגוררת או פרוסות.( לגיוון, אפשר להוסיף גם גבינת פרמזן או פקורינו מגורדות, פרוסות דקות של זוקיני, פרוסות של חצילים קלויים, עלי בזיליקום קרועים, עלי רוקט ועוד. מזלפים מעל הכל מעט שמן זית.
7. אופים בתנור חם ככל האפשר, רצוי על אבן שמוט, עד להשחמה (כ5-6- דקות.( כדאי לעקוב אחר האפייה, כדי שהפיצה לא תישרף בהיעדרכם.


תגובות