בעלי מטבחים

  פלפל אירועים וקייטירינג

שם המטבח:

פלפל אירועים וקייטירינג

כתובת: רעננה   ,רעננה - כפר סבא   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

פלפל אירועים הוקמה בשנת 2008. אנו בחברת "פלפל אירועים וקייטרינג" מתמחים בהוצאת אירועים עד 400 איש ואירועי קוקטייל עד 1000 איש. קייטרינג פלפל, מטבח ישראלי מודרני בשילוב המטבח היפני וגריל דרום אמריקאי המשלב מנות מיוחדות בתפריט חדשני ומלא טעמים מיוחדים. הפקה מלאה של האירוע אשר יכניס פלפל לאירוע שלכם. מתכננים אירוע שלא ישכח? צרו איתנו קשר ונגשים לכם את החלום.

מספר מנות מקסימלי: 450

זמן התראה מינימלי: שבוע

מתכונים

עוד מתכונים

סלטים

סלטים

סלטים

משך הכנה: שעתיים    דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:תבשילים


חומרים:

מתכון לגולש:
חצי קילו בשר מס' 10
5 גזרים
5 בצלים
4 תפוחי אדמה
1 כפית מלח
1 קורט פלפל שחור גרוס
6 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
4 עלי דפנה
1.2 ליטר מים


הכנה: חותכים לקוביות של 3 ס"מ את בשר והירקות.
מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את בשר וממשיכים לטגן.
מוסיפים את הפפריקה החריפה והמתוקה וממשיכים לטגן.
מוסיפים את הירקות ושאר התיבול ומים עד גובה הבשר.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
מבשלים עד שהבשר רך



הערות: בתיאבון

תגובות