שם המטבח:
כתובת: רעננה ,רעננה - כפר סבא ,השרון והסביבה
מספר מנות מקסימלי: 450
זמן התראה מינימלי: שבוע
משך הכנה: שעתיים דרגת קושי: בינוני סוג המתכון:תבשילים
חומרים:
הכנה: חותכים לקוביות של 3 ס"מ את בשר והירקות.
מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את בשר וממשיכים לטגן.
מוסיפים את הפפריקה החריפה והמתוקה וממשיכים לטגן.
מוסיפים את הירקות ושאר התיבול ומים עד גובה הבשר.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
מבשלים עד שהבשר רך
הערות: בתיאבון