עדנה
13/03/2010 15:31:21
מזל טוב
פתחתי אתר פרטי שמספר על נפלאות המטבח שלי ( איזה שחצנות) עד היום בישלתי למשפחה , חברים שכולם אוהבים את תבשילי. לפני 12 שנים הפכתי בהדרגה לצמחונית והיום גם איני משתמשת במאכלי חלב או ביצים אבל אומרת כן לדגים מדי פעם. למדתי תזונה טיבעית ורפואית בגלל הצרכים הפרטיים שלי ובני משפחתי ואני מיישמת את הכללים בכל הבישולים. לא תמצאו אבקות מרק, חמאה או מרגרינה באף אחד מתבשילי. קמח, דגנים מלאים, קיטניות שונות , ירקות טריים הם הבסיס לכל המנות. גם המאפים שלי הם לרוב ללא ביצים ובמקומם יש טחינה גולמית שמחברת בין כל המרכיבים. כדאי לכם לנסות הטעם מצויין המחיר גם.