בעלי מטבחים

  המטבח של מוניק

שם המטבח:

המטבח של מוניק

כתובת:   ,נתניה והסביבה   ,השרון והסביבה


על המטבח שלי:

המטבח של מוניק הינו קייטרינג ייחודי אשר מציע שירות מלא למגוון אירועים קטנים ומיוחדים, באזור השרון וצפון תל אביב, אשר לא יפסיקו לדבר עליהם - אנו קבענו לנו את הסטנדרטים הגבוהים ביותר, כדי שאתם תוכלו ליהנות מהאירוע המוצלח ביותר - אירועי גורמה, אירועי בופה, אירועי קוקטייל וארוחות עיסקיות. בנוסף מציע המטבח של מוניק אוכל ביתי וטעים לאנשים אשר מעוניינים בארוחה לשבת, למפגשים משפחתיים או לארוחה מפנקת במהלך השבוע - התפריט כולל מבחר תבשילים בטעמים מפתים - מנות ראשונות של דגים במגוון טעמים, מנות עיקריות וכמובן קינוחים מפנקים. כל המנות מיוחדות, צבעוניות וטעימות, עשויות ממוצרים כשרים למהדרין. קייטרינג המטבח של מוניק הינו צעיר, אולם המוניטין של מוניק השפית הוא של שנים רבות... אתם מוזמנים לחוויה קולינרית ברמה שלא הכרתם. ניתן לצור קשר עימנו בימים א-ה בין השעות 8:00-21:30 יום שישי בין השעות 8:00-שעה ליפני כניסת שבת 0503210242 0508232110

סוגי מטבח: ישראלי,מטבח כללי,מרוקאי,הונגרי,צרפתי,מצרי,איטלקי

מספר מנות מקסימלי: 100

זמן התראה מינימלי: שלשה ימים

מתכונים

עוד מתכונים

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד

משך הכנה: 15 דקות + 45 דקות אפיה    דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים


חומרים:

3 ביצים
1 כוס שמן
2 כוסות סוכר
2 כוסות קמח
1 כוס קקאו משובח/הולנדי
1 אבקת אפיה
כוס מים או חצי כוס יין
מתוק וחצי כוס מים
ועוד כוס מים רותחים בסוף


הכנה:מערבלים במיקסר את הביצים והסוכר, מוסיפים את השמן לאחר מכן את הקמח ואת המים/יין ואת הקקאו וא. אפיה, וממשיכים לערבל במהירות נמוכה, ולבסוף מוסיפים את המים הרותחים.
לשפוך לתבנית משומנת, מרובעת ואופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות עד שקיסם שנועצים בה יוצא יבש.
מוציאים מהתנור ומצפים את העוגה בעודה חמה בציפוי שוקולד.


הערות:ציפוי שוקולד, כמות שמספיקה למס' פעמים:
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס מים
1 כף קקאו
1 כף נס קפה
200 גר' שוקולד מובחר לפחות 60% מוצקי קקאו
לשים הכל בסיר/קלחת ולהמיס על אש נמוכה עד שכל המוצרים מתמזגים והתערובת חלקה. להיזהר שלא ייחרך!
לקרר ולהוסיף 2 ביצים שלמות ולערבל /להקציף מס' דקות.
לאכסן בקופסא ולשמור במקרר לעוד מס' פעמים.

תגובות