שם המטבח:
כתובת: ,נתניה והסביבה ,השרון והסביבה
סוגי מטבח: ישראלי,מטבח כללי,מרוקאי,הונגרי,צרפתי,מצרי,איטלקי
מספר מנות מקסימלי: 100
זמן התראה מינימלי: שלשה ימים
משך הכנה: 15 דקות + 45 דקות אפיה דרגת קושי: קל סוג המתכון:קינוחים
חומרים:
הכנה:מערבלים במיקסר את הביצים והסוכר, מוסיפים את השמן לאחר מכן את הקמח ואת המים/יין ואת הקקאו וא. אפיה, וממשיכים לערבל במהירות נמוכה, ולבסוף מוסיפים את המים הרותחים.
לשפוך לתבנית משומנת, מרובעת ואופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות עד שקיסם שנועצים בה יוצא יבש.
מוציאים מהתנור ומצפים את העוגה בעודה חמה בציפוי שוקולד.
הערות:ציפוי שוקולד, כמות שמספיקה למס' פעמים:
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס מים
1 כף קקאו
1 כף נס קפה
200 גר' שוקולד מובחר לפחות 60% מוצקי קקאו
לשים הכל בסיר/קלחת ולהמיס על אש נמוכה עד שכל המוצרים מתמזגים והתערובת חלקה. להיזהר שלא ייחרך!
לקרר ולהוסיף 2 ביצים שלמות ולערבל /להקציף מס' דקות.
לאכסן בקופסא ולשמור במקרר לעוד מס' פעמים.