שם המטבח:
כתובת: פואבלו ,ראשל"צ והסביבה ,המרכז
סוגי מטבח: אמריקאי,בולגרי,טריפוליטאי,יפני,ישראלי,תאילנדי,מטבח כללי
מספר מנות מקסימלי: 6
זמן התראה מינימלי: יום אחד
משך הכנה: שעתיים דרגת קושי: קל סוג המתכון:תבשילים
חומרים:
הכנה:בסיר בינוני שמים שמן זית (או רגיל מה שאת אוהבת) כ 4 -5 כפות נדיבות וחותכים לתוכו בצל בינוני עד גדול לחתיכות עבות
נותנים לבצל להזהיב ומוסיפים 2 שיני שום קצוצות דק (ניתן להשים גם כף של השום הקפוא המוכן)
מערבבים טוב כדקה מוסיפים לסיר 2 כפיות פפריקה מתוקה כפית גדושה כמון טחון וכפית פפריקה חריפה (או לפי הטעם לאוהבי חריפות)
וכפית מלח מערבבים הכל ככה טוב שיתערבב עם הבצל והשמן
מוסיפים 2 כפות גדושות ברסק עגבניות
ומערבבים טוב טוב שהרסק קמצ יתבשל (כדקה)
ואז מוסיפים מים רותחים שיכסו את הכל מערבבים טוב טוב מכסים במכסה
שוטפים טוב טוב דג נסיכת ה נילוס אלו שחתוכים לפרוסות בלבד לא הפלטות כי בהם יש הפתעות ועצמות
פרוסה אחת ל 2 סועדים מכניסים לסיר את הדג
מכסים במכסה מנמיכים את הגז ונותנים ככה שעה שעה וחצי של בישול איטי
חצי שעה לפני הסיום מוסיפים רבע צרור פיטרוזיליה קצוצה ורבע כוסברה קצוצה
הערות:שיהיה בתאבון