סוגי מטבח: ישראלי
מספר מנות מקסימלי: 0
זמן התראה מינימלי:
משך הכנה: 30 ד דרגת קושי: קל סוג המתכון:סלטים
חומרים:
הכנה:מחממים סיר, מכניסים לתוכו את הכוסמת וקולים מעט (כדקה). מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה וממליחים. מנמיכים את האש ומבשלים לרבע שעה. בינתיים קוצצים את הבצל הסגול לחתיכות קטנות. מרתיחים את האפונה למשך 10 דקות . מוסיפים את המרכיבים הקצוצים האפונה החמוציות והצנוברים ומערבבים בקערה מכבים את האש של הסיר עם הכוסמת. שופכים את התכולה של הסיר לקערה ומוסיפים מלח ופלפל.